Доставка

Доставка

След направата на Вашата поръчка на екрана Ви ще се изпише, че поръчката е приета. Също така ще получите имейл с потвърждение, че сте направили поръчка.

Обаждане по телефона от наш служител ще получите само в случай, че има проблем с Вашата заявка или ако липсват важни данни като правилно изписано име или адрес за доставка.

В случай, че поръчката Ви е направена правилно, тя ще бъде обработена и ще Ви бъде изпратена до Ваш адрес в рамките на 2 до 3 работни дена за България (може да отнеме повече за някои населени места). Обаждане или SMS ще получите само от куриерската служба в деня на получаване на пратката. Ако сте избрали плащане с наложен платеж, куриерската фирма ще Ви уведоми и за съответната сума по наложения платеж, която следва да заплатите в същия ден на получаване на пратката.

Държава Цена за доставка

България

(безплатна доставка при поръчки на стойност над 75 лв.)

5 лв. – до офис на Еконт
5 лв. – до друг адрес
   

Методи за доставка:

Ние се ангажираме с доставянето на поръчаните от MyCBD.bg продукти във възможно най-кратки срокове. Изключение правят случаите, в които нямаме наличност от поръчаните продукти. Тогава незабавно ще бъдете уведомени по телефона.

Изключения се допускат и за почивни и неработни дни, официални празници, при независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия).

Shopping Cart

Използвайте код CBD10

при първа поръчка и ще получите 10% отстъпка*!

*Важи за продукти с марката Cannadoca